Haber

Kurupelit Marina Dayanışma İmzaları Büyükşehir Belediyesine Teslim Edildi

MEHMET REBİİ ÖZDEMİR

AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum’daki Kurupelit Marina’yı satışa çıkarmaması için toplanan imzalar bugün büyükşehir yetkililerine teslim edildi. Kurupelit Marina Dayanışma adına konuşan Dr. Nedim Ecevit, “Belediyecilik kar için değil halk için yapılır.

AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum’daki Kurupelit Marina’yı satışa çıkarmaması için toplanan imzalar bugün büyükşehir yetkililerine teslim edildi. Kurupelit Marina Dayanışması imzaların atılmasının ardından belediye önünde basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi.

“BELEDİYELİK GELİR İÇİN DEĞİL HALK İÇİN YAPILIR”

Kurupelit Marina Dayanışma adına Samsun Büyükşehir Belediyesi kapısında konuşan Dr. Nedim Ecevit şunları söyledi:

“Siz belediyeciliği, şehri kiraya vermek, betonla doldurmak, şehrin halkı ilgilendiren ve halkın talep ettiği yerlerini yıkıp satmak, halkla ve bilim çevreleriyle buluşmadan, istişarede bulunarak işi bitirmek olarak algıladınız. kapının arkasında projeler yaparak.Belediyecilik kâr için değil halk içindir.Şehrin halkın huzuru için, halkın rahatı için, halkın keyif alması, eğlenmesi için var olduğunu anlayamadınız. 5 gün önce Karadeniz kenti Samsun’da iklim yapısı nedeniyle sürpriz sayılmayacak yağışlar nedeniyle Samsun’daydık. “Rezaletlerini gördük. hasarı önlemekti.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu