Haber

Zeytinburnu’nda makas atan sürücü trafiği birbirine kattı

ZEYTİNBURNU’nda sürat sonunu aşıp makas atarken görüntülenen şoför gözaltına alındı. Ceza yazılan şoför isimli süreçler için polis merkezine teslim edilirken, trafiği birbirine kattığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Zeytinburnu Kıyı Yolu Yedikule mevkiinde makas atarak ilerleyen araç şoförü cep telefonu ile görüntülendi. Yoldaki ikaz yazısı ve işaretlerine aldırmayan şoför sürat hududunu da aşarak, hem kendini hem de öteki şoförleri tehlikeye attı. Toplumsal medyada paylaşılan imgeleri inceleyen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik grupları plakadan tespit ettikleri Y.S.’yi gözaltına aldı. Y. S.’ye makas atmak unsurundan bin 823 TL, yakın takip unsurundan 196 TL, trafik güvenliği ve tertibi ile ilgili öbür konu ve yasaklara uymamak hususundan 196 TL olmak üzere, toplamda 2 bin 215 TL idari para cezası kesildi.

Sürücü Y. S. daha sonra, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak unsurundan isimli süreç yapılmak üzere Zeytinburnu Şehit Bülent Üstün Polis Merkezine teslim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu