Haber

Tuğçe Tayfur Eski Nişanlısına Uzaklaştırma Kararı Aldığını Söyledi, Yaşadığı Korkunç Olayları Anlattı!

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa’yı uzaklaştırma kararı aldığını açıklayarak yaşadığı tüyler ürpertici olayları anlattı! Detaylar ?️

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızı müzisyen Tuğçe Tayfur, son dönemlerde aldığı radikal kararlarla en çok konuşulan ve merak edilen isimlerden biri haline geldi.

Hatırlarsanız daha önce Tuğçe Tayfur, içinde bulunduğu sanat camiasının maneviyatına aykırı olduğunu söyleyerek müziği bırakmıştı.

küskün bir barışma yaşadığı sevgilisi Burak Kalfa ile nişanlanıp barışmış, başörtüsü taktığını açıklamış, eşinin siyasi paylaşımlarında boy göstermişti.

Sonradan peçeden vazgeçen Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz mayıs ayında nişanlısı Burak Kalfa ile ilişkisini bitirdiğini ve artık geri dönüşün olmadığını Sayfa 2’ye şu sözlerle bağlayarak duyurdu:

‘Üç ay oldu. Bin kapıyı kapatmak için tam bir sessizliğe düştüm. Nişana bağlı olan her şeyi iade ettim. Ondan hiçbir şeyim kalmadı. Tanrıya şükür.

Karşı tarafın haklı olmasını asla istemem. Yaklaşık üç, üç buçuk ay önce ilişkimizi bitirme kararı aldık. Ben sessizce bitirmek istedim, o biraz daha yüksek sesle bitirmek istedi. Canı sıkıldığında Instagram’da ilişkimizi bitirdiğimize dair bir hikaye paylaşıyor.

Ben sustukça açık kapı bıraktığımı sanıyor. Aksine kapı kapı kapattığım için susuyorum. Açıkcası denk gelmesin diye yorum yapmak istemiyorum. Diğer tarafla yüz yüze olmak istemiyorum.’

Bir süredir keyfi yerinde görünen ve sessizliğini koruyan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz saatlerde eski nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldığını açıklayarak kan donduran açıklamalarda bulundu….

Burak Kalfa’nın kendisine yazdığı mesajın ekran görüntüsünü hikayesinde paylaşan Tuğçe Tayfur, 6 aydır psikolojik şiddete maruz kaldığını söyledi. Ayrılmak istediğinde Burak Kalfa’nın kendisini evine kilitleyip yumrukladığını anlattı.

Tuğçe Tayfur da aynı açıklamayı “Korkmuyorum, mal sahibi değilim! Türk adaleti size ihtiyacınız olan cevabı verecektir!” Not ile paylaşıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu