Haber

Kibar’a estetik dokunuş

Karabağlar Belediyesi, şehre kazandırdığı ve çağdaş mimarisiyle dikkat çeken Kibar Belediyesi Hizmet Kompleksi’ne renkli bir dokunuş yaptı. Külliyenin duvarları, daha estetik görünmesi için “mural” adı verilen resimlerle süslenmiştir. Çarşının ön cephesinde 4 farklı desenden oluşan 5 adet mural çalışması yer aldı. Resim Öğretmeni ve Ressam Fırat Karapınar’ın çalışmaları görenlerin beğenisini kazandı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bölgeye değer katan Kibar Belediyesi Hizmet Kompleksi’nin açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü vurguladı. Özellikle şehrin ihtiyacı olan çok amaçlı büyük bir salonun bu merkezde yer aldığını hatırlatan Başkan Selvitopu, bu salonda kapsamlı toplantı ve düğünlerin yapıldığını söyledi.

Son olarak külliyenin üst kısmında yer alan çarşı duvarlarının mural adı verilen tablolarla süslendiğini belirten Başkan Selvitopu, “Kibar’a renkli ve estetik bir dokunuş oldu. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlarımız takdirlerini iletiyorlar. Uygun noktalarda emsal çalışmaları yapacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-darica.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu