Ekonomi

Halil Bağıban, ENR ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı

Uluslararası inşaat sektörünün en prestijli dergisi ENR (Engineering News Record) tarafından, müteahhitlik firmalarının merkezlerinin bulunduğu ülkeler dışındaki gelirleri esas alınarak hazırlanmıştır. ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ 2022 yılı listesi açıklandı. Ödüle Türkiye’den 42 firma layık görüldü.

GÜRBAĞ GRUP ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

Uzun yıllardır listenin sabitlerinin ortasında yer alıyor. Gürbağ Grup dünya sıralamasında üst sıralardaki yerini bu yıl da korudu. Ödül, Türkiye’den ödül alan 42 şirket arasında yer alan Gürbağ Grup adına Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban’a verildi. Bagiban, ödülü bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.Ödül alan kişileri tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmaların, başarıların ve kazançların devamını diledi.

HEDEF: TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA BAŞARIYI SÜRDÜRMEK

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban, ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. “Gürbağ Grup olarak yurt içi ve yurt dışında çeşitli prestijli projelerin inşaatlarına da devam ediyoruz. Bunlar arasında toplu konutlar, kültür merkezleri, üniversite ve okullar, spor kompleksleri, endüstriyel tesisler, askeri tesisler, kamu binaları, su arıtma tesisleri, isale hatları, kanalizasyon hatları, barajlar ve sulama kanalları, yol inşaatları, köprülü kavşaklar, tüneller ve metrolar, beton prefabrik elemanlar ve çelik konstrüksiyon yapılardır.söz konusu.

“MALATYA VE OSMANİYE DEVLET HASTANESİ DEPREMDE KESİNTİSİZ HİZMET VERDİ”

Gürbağ Grup olarak sağlam ve güvenilir yapılar inşa etmeye devam edeceklerini belirten Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Lideri Halil Bağıban “Dünyanın örnek aldığı ve gıptayla baktığı sağlık sistemimize katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Modern anlamda tam donanımlı hastanelerimiz, tıbbi süreçlerde vatandaşlarımıza her türlü sağlık olanağını üst düzeyde hizmet kalitesiyle sunarken aynı zamanda bina güvenliğiyle de örnek teşkil etmektedir. Şubat ayında yaşadığımız üzücü depremlerde imalatını üstlendiğimiz Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi ve Osmaniye Devlet Hastanesi, etkilenen bölgede olmasına rağmen deprem sırasında hasarsız olarak hizmet vermeye devam etmiş, hizmetlerde herhangi bir aksama yaşanmamıştır. Tıbbi süreçlerde, deprem anında bile birçok kişi için güvenli bir nokta olmuştur. olmuş”ifadelerini kullandı.

“GLOBAL KALİTE ZİNCİRİNDE YERİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ”

bağışınız, “Gürbağ Grup olarak her türlü inşaat faaliyetimizde küresel kaynakların korunmasına, enerji tasarrufuna ve çalışanların sağlığına büyük önem veriyor, uluslararası norm ve standartları uygulayarak küresel kalite zincirinde yerimizi almak istiyoruz. Bu bakımdan en büyük 250 müteahhitlik firmasından biri olmayı sürdürerek diğer Türk inşaat firmalarıyla birlikte daha uygun yerlere gelmeyi hedefliyoruz.Buradan devletimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Kim bizi destekledi.”sözlerini tamamladı.

haberbuyukorhan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu