Haber

G20 üzerinden Erdoğan’a saldırdı: Kılıçdaroğlu’nun aşırı sözlerine AK Parti’den tepki

FLAŞ HABER:CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun G20 üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan “Erdoğan küresel güçlere boyun eğdi” sözlerine AK Parti’den çok sert tepki geldi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yine cehalet dolu cümlelerle Cumhurbaşkanımıza saldırdı. Her zaman olduğu gibi kendisine verilen metni yayımladı ve G20 Zirvesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hiç anlamadığı konulardaki açıklamalarına bir yenisini ekledi. Sayın Kılıçdaroğlu, her şeyden önce hayatında her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumayı ilke edinmiştir, bugüne kadar hiçbir uluslararası müzakereye öncülük etmemiştir.

“BİLGİSİ OLMADIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ”

Bu noktada G20 zirvesine ve uluslararası gelişmelere ilişkin açıklamaları, dış politikanın en temel gelişmelerinden habersiz olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanımıza “Erdoğan küresel güçlere boyun eğdi” söz konusu. Sayın Cumhurbaşkanımızın küresel sistem içindeki güçlü ve kararlı çizgisi Kılıçdaroğlu’nun asla anlayamayacağı düzeydedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı ve vizyoner bir dış politika çizgisi izlediğini küresel sistemin tüm aktörleri çok iyi bildiği için dostlarımız da bu duruşa saygı duyduklarını açıkça belirtiyorlar.

Kılıçdaroğlu’nun “Masa Türkiyesiz kuruldu”Konu masa olunca sadece 7’li masadan anlayan biri için bu büyük bir iddia!

Sayın Cumhurbaşkanımızın küresel ve bölgesel etkinliklerde “Türkiye’siz masa kurulmaz” sözüyle bunu defalarca kanıtlamıştır.”

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu