Haber

Antalya’da ormanlık alanda gencin cansız bedeni bulundu

Antalya’nın Kepez ilçesinde ormanlık alanda genç adamın cansız bedeni bulundu. Cesedi bulan çoban, ifade vermek için uzun süre beklemek zorunda kalınca tepki gösterdi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi 5123 Sokak Batı Çevre Yolu kenarındaki ormanlık alanda meydana geldi. Ormanda sürülerini otlatan Kerim Özkaya, ağacın altında hareketsiz bir kişi gördü. Özkaya durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ormanın içinde yaklaşık 300 metre yürüyen gruplar, yaptıkları incelemede Gürkan Kütük’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından şahsın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu sırada görgü tanığı olan ve uzun süre ifade vermek için bekleyen Kerim Özkaya, sürüsünün uzaklaşması nedeniyle isyan ederek dağıldı. Polisi ne söylerse söylesin ikna edemeyen Özkaya, ekip otosunda beklemek zorunda kaldı. İlk belirlemelere göre Kütük’ün intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.

“Bekliyorum”

Batı Çevre Yolu’ndaki bariyerlerde oturan ve sürüsüne uzaktan bakan Kerim Özkaya, “Hayvanlarımı güdüyordum, tesadüfen gördüm, sonra ihbar ettim. Yaklaşık 1 saattir ifade vermek için bekliyordum. . Benim sürü de gitti. Çok beklemek istemiyorum. Hayvanlarıma bir şey olacak, zaten 6 koyunu kaybettim.” “Kurt beni yedi. Sürekli 5 dakika sürer dediler ama 5 dakika dayanamadılar. Benim hayvanım da parçalandı. Allah korusun, hayvanlarım yola çıkarsa onlara araba çarpacak, ben de öleceğim. Can kaybımız var” dedi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu