Yaşam

Bodrum’da Güzel Bir Akşam Geçirmek İsteyenler İçin Bodrum’un En Şık Restoranları

Türkiye’nin en popüler destinasyonlarından biri olan Bodrum’da yemek yemek bir başka keyiftir. Çünkü Bodrum yeme içme kültürü açısından çok güçlü bir bölge. Hem Türk mutfağının hem de dünya mutfağının birçok lezzetine Bodrum’da kolayca ulaşabilirsiniz. Birbirinden güzel Ege mezelerinden dünyaca ünlü suşi restoranına kadar birçok seçeneği Bodrum’da bulabilirsiniz. Hazırsanız bu içeriğimizde İstanbul kadar restoranı olan Bodrum’un en yeterli ve en lezzetli restoranlarını keşfedeceğiz.

29. Orfoz

Orfoz, 8 masalı bir butik restorandır. Genellikle kabuklu deniz ürünlerinin servis edildiği bir işletmedir. Menüde kabuklu deniz ürünlerinin yanı sıra lezzetli balıklar da en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca Sardalya, ızgara ahtapot ve parmesan istiridyesi de Orfoz’un en çok tercih edilen lezzetleri arasında yer alıyor. Son olarak Orfaz’a gitmeyi düşünürseniz tadım menüsünü seçerek şefin tüm lezzetlerini deneyimleme şansına sahip olabilirsiniz.

Adres: Kumbahçe, Zeki Müren Cad. No:13, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir deneyim.. Dünyanın birçok yerinde kabuklu deniz ürünleri tecrübesi olan biri olarak Türkiye’de zirveye ulaşabileceğini söylemeliyim. Tadım menüsüne ek olarak deniz kestanesi istiridye aldık.

28. Hakkasan Bodrum

Bodrum’da bulunan Mandarin Hotel’in içerisinde yer alan dünyaca ünlü modern bir Çin restoranı olan Hakkasan, konuklarına Uzakdoğu’nun enfes lezzetlerini deniz manzarası eşliğinde sunuyor.

Adres:Gölköy Mahallesi, 314 Sokak No.10, 48483 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Hizmet kusursuz, çalışanlar güleryüzlü ve nazik. Mutfağı lezzetlidir. Kesinlikle ördek salatasını deneyin, bir salatanın bu kadar lezzetli olabileceğini bilmiyordum ve harika görünüyor.

27. Isola Manzaralı Bahçeler

Isola Image Gardens, METT Hotels & Resorts bünyesindeki İtalyan mutfağını kendine göre yorumlayan bir restorandır. Muhteşem ve çağdaş menüsü ile adından da anlaşılacağı gibi misafirlerini adeta bir görüntü karşısında ağırlıyor.

Adres: Eskiçeşme, Değirmenler Mevkii, HAREMTAN KOYU, Haremtan Sok. 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Bodrum’da gittiğim en güzel yerlerden biriydi. Mekanın dekorasyonu ve manzaranın güzelliği ya da yemeklerin lezzeti olsun 4/4’lük bir yerdi. Fine dining konseptine göre her şey inanılmaz lezzetli ve çok doyurucuydu. Üstelik çok kaliteli. Servis elemanı olunca çok mutlu ayrıldık.

26. Brava Bodrum

Akdeniz ve Asya mutfaklarından ilham alan Brava’nın Latin Amerika menüsünde en çok Peru lezzetleri yer alıyor. Brava’da ayrıca şef Diego Muñoz liderliğinde misafirlere lezzetler sunuluyor. En popüler olanları wok yemekleri ve ortak tabaklardır.

Adres: Dirmil Mahallesi, Balyek Cad. No:5A, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: İmza kokteyller çok güzel, orta sıcaktı ve başlangıçları görevdeki hanımın yardımıyla seçtik, çok güzeldi, ana yemek olarak kuzu ve Dülger kafası tercih ettik. Kuzu açık orta çok güzeldi. Ekip samimi ve rahattı. Müzik ve ortam hoştu.

25. Malva

Sıradaki adresimiz Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan Ege mutfağında. Ege lezzetlerini seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken restoranlardan biri Malva. Malva, malzemelerini sadece Muğla ve çevresinden temin etmektedir. Gün batımı eşliğinde yemek yemek için güzel bir alternatif olabilir. Restoranda yemek sonrası özel isimlerin canlı performansları da var.

Adres: Torba, Kaynar Cad. No:15, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Restoran çok hoştu. Yemek ekranı mükemmeldi. İşçi çok yeterliydi. Bizimle ilgilenen Ali bey gayet yeterliydi, tekrar teşekkürler. Her şey mükemmeldi. ??

24. OD Tarafından Anhinga

Anhinga By OD, Akdeniz mutfağının Osman Sezener tarafından hazırlanan lezzetleri ile misafirlerini ağırlıyor. Bu restorana Türkbükü’nden tekne turları ile de ulaşılabilir. Anhinga by OD, yüksek kaliteli yemekler sunan restoranlardan biridir.

Adres:İsimsiz Yol, Bozbük/, 48200 Milas/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Ambiyans çok hoş, yemekler lezzetli, çoğunlukla yabancılar var, fiyatlar yüksek. Kıyıdaki kutlamadan kalan ateş bizim için bir ikramiyeydi. tekrar gidebilir…

23. Mutfak Bodrum

Restoran, Bodrum’un en iyi otellerinden biri olan The Bodrum Edition’da yer almaktadır. Yöresel lezzetlerden oluşan mutfağında; Çiftlik kaynaklı otlar, salata yeşillikleri ve sebzelerin yanı sıra balık ve etlerden oluşan güçlü bir menüye sahiptir.

Adres: Dirmil Mahallesi, Balyek Cad. No 5A, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Ortam oldukça nezih… Şef, garson ve diğer tüm çalışanlar çok ilgili, güler yüzlü ve kibarlar. Özellikle Şef Muhammet Karaaslan’ın yemekleri, levrek, fırın ve Ege otlu ekmeği harika. Çok mutluyduk.

22. Lacivert Restaurant

1200 metrekarelik bir iskele üzerinde yer alan Lacivert, 120 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip. Mekana denizden ulaşmak isteyenler için tekne ulaşımı da mevcut. Deniz manzarası eşliğinde enfes lezzetleri tadabileceğiniz restoranlardan biridir.

Adres: Kaya Palazzo Le Chic, Asarlık Mevki Adnan Menderes Cad. Yakamoz Sok. No:4, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu:Yemekler güzel, ortam çok rahat, tavsiye ederim.

21. Marina Yat Kulübü

Marina Yacht Club’da 3 farklı lezzette restoran bulunmaktadır. Caffé Del Corso, İtalyan mutfağı arayanların favori mekanı. Yat Kulübü’nün ikinci restoranı olan Club Restaurant’ta Türk ve dünya mutfağından lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. Son olarak, Roof Marine’de Akdeniz mutfağından seçkin lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Adres: Marina Yacht Club Milta Bodrum Marina, Neyzen Tevfik Cad. No:5, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Her zaman eğlenceli… Hem yemek hem de eğlence konusunda belli bir kalite standardını yıllardır koruyorlar. Tereddütsüz gidilecek bir yer.

20. Günay Restaurant

Günay Restaurant denize sıfır konumu ile ünlü isimlerin sahne aldığı bir mekandır. Keyifli bir akşam yemeği ve eğlenceli bir gece geçirmek isteyenlerin en çok tercih ettiği işletmelerin başında gelmektedir.

Adres: Yalıkavak, Çökertme Cad. No:22, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu : Yemekler kusursuz işçi ilgili ve alakalı idi. Ebru Gündeş’in güzel bir müzik dinletisi ile geceyi noktaladık. İlk fırsatta tekrar gideceğiz.

19. Kağıt Ay

Adını ilk olarak İstanbul’da duyuran Paper Moon, yeni şubesiyle Bodrum’da boy gösteriyor. İtalyan mutfağının özel lezzetlerini kaliteli bir mekanda, sakin ve huzurlu bir atmosferde sunan bir işletmedir.

Adres: Gümbet, Erguvan Sok. No:1, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Harika servis, tam servis ve bazı oldukça lezzetli yemekler. Her şeyin bir bedeli vardır. Biraz değerli…

18. Galliard Koyu Evi

Galliard Cove House’un leziz yemekleri ve kokteyllerine eşsiz bir gün batımı manzarası eşlik ediyor. Mekan konsept olarak bohem ve doğayla iç içe bir ambiyansa sahip. Menüsü ağırlıklı olarak deniz ürünlerinden oluşuyor.

Adres: Dirmil Mahallesi, Frank Azmagi Cad. No:23, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Bodrum’da gün batımının keyfini çıkarabileceğiniz bir yer. Atmosfer olarak çok samimi bir Fine&Dining restoranı. Fiyatlar Bodrum Yalıkavak ortalamasındadır. Yemekleri hakkında yorumum yok. Kokteyller çok iyi. Mekanın mimarisi çok güzel. Her köşe farklı bir fotoğraf için bir yer. Garsonlar çok ilgiliydi. Çok iyi karşıladılar. Benim için tekrar gidilecek yerler ortasına eklendi.

17. Folie Restoranı

Doğa ile iç içe olan Haremtan Koyu’nda yer alan Folie, kendine has konsepti ve dekorasyonu ile üç farklı alandan oluşmaktadır. Bu alanlar; denize karşı güneşlenme platformu, havuzlu çardaklar ve restoran bölümü. Mutfağında Akdeniz esintileri ile karşılaşacağınız Folie’de; Ton balıklı tartar, karidesli spagetti ve tatlı ekşi sos mutlaka denenmesi gereken menüler arasında.

Adres: Eskiçeşme, Değirmenler Mevkii, HAREMTAN KOYU, Haremtan Sok. 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Yemekler harika, muhtemelen bölgedeki en iyi Bach kulübü. Personel, manzara, atmosfer, her şey harika. İnsan kendini cennette hissediyor. Ben öneririm. Fiyatların yüksek diyebilirsiniz ama böyle bir ortamda keyif almanın fiyatına göre çok normal bence… FOLIE restaurant sayesinde.

16. WU Yalıkavak

Bodrum’un en gözde mekanlarının bulunduğu Yalıkavak’ta yer alan Wu, sade ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Ayrıca mekan sushileri ve kokteylleri ile de öne çıkıyor. Uzakdoğu mutfağına ilginiz varsa size bu restoranı önerebiliriz. Ayrıca yerde gece yarısı aktif saatler başlıyor.

Adres: Dirmil Mah, Şendoğan Cad. No:7, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Suşilerini ve kokteyllerini çok beğendik. Mimarisi farklı ve hoş. 2 kişilik oturma alanını çok hoş bulmadık ama özellikle 3-4 kişi iseniz orta katlarda daha rahat ve ferah masalar kullanabilirsiniz. Baharatlı karides kayaları, çift çıtır suşi ve kokteyl Kenshi (acı seviyorsanız) favorilerimiz. Dynamite roll ilk başta baharatlı karides yediyseniz biraz tekrarlayıcı, güzel sunumuyla ceviche roll’da deneyebilirsiniz.

15. Barbaros

Ege yöresinin kendine has malzemeleri ve yemekleri, Barbarossa’nın lezzetlerinin ana malzemesidir. Barbarossa, Ege’nin klasik malzeme, doku ve tatlarının şef Dimitris Nikolis’in yemek anlayışıyla buluştuğu bir yer. Başka bir şube Yunanistan’ın Paros adasında bulunuyor. Ayrıca mekanda yemeklere Yunan müziği eşlik ediyor.

Adres: Gümbet, Asarlık Mevkii, Adnan Menderes Cad. No: 89, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Bodrum’un sıra dışı otellerinden biri olan Caresse’nin rüya gibi sahilinde sizi çok mutlu eden bir Yunan restoranı. Yunan restoranı dediğimde sözde değil, merkezi Paros Adası’nda olan gerçek bir Yunan restoranı. Menüsü, servisi, ambiyansı ve müşteri kalitesiyle Bodrum’un çok özel seçeneklerinden biri diyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

14. Nobu Bodrum

İstanbul’dan sonra ikinci restoranını Bodrum’da açan Nobu Restaurant, Nobu Matsuhisa, Robert De Niro ve Meir Teper tarafından kuruldu. İkonik bir Japon restoranı olan Nobu, ikonik yemeklerinden kokteyllerine kadar her gün 18.00-00.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.

Adres: Gölköy Mah. 325. Cad. No:7, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Kendinize bir iyilik yapın ve Bodrum’daki bu şirin restoranı ziyaret edin. Hizmet eşsiz. İşçi, deneyiminizi gerçekten önemsiyor. Lezzetli yemekler, güzel sunum ve olağanüstü tatlılar. Şiddetle tavsiye ederim!

13. Eleos Bodrum

İstanbul’daki iki şubesinin ardından Bitez’de de şube açan Eleos restoran deniz ürünleri, balık ve meze çeşitleriyle öne çıkıyor. 100 kişilik kapasiteye sahip olan mekan oldukça ferah ve oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Mezelerden; Fava, Ayvalık usulü kabak, levrek turşusu, tütsülenmiş uskumru… Kremalı ıstakoz, ızgara ahtapot, cheddarlı karides menünün mutlaka denenmesi gereken lezzetleri arasında…

Adres:Bitez, 2156 Sok No:12, 48470 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir ortam. Her şey çok güzel. Meze porsiyonu yeterli değil; lezzet on numara. Tüm çalışanlar güler yüzlü. Menü çok zengin; Bodrumdaki eserlere ve diğer yerlere göre fiyat çok başarılı. İkramlar çok fazla. Kesinlikle deneyin!

12. IOKI’den Kurochan

Kurochan by IOKİ, menüsünde Peru lezzetlerinden ilham alan eşsiz suşileri konuklarına sunan bir restoran. Japon mutfağının Türkiye’deki en değerli temsilcilerinden biri olan Kuruchon’da; Tempura, erişte, Nepalli şeflerin özel sunumları ve gösterileriyle servis edilen lezzetler arasında yer alıyor. Bu muhteşem yemeklere Japon birası, sake, yerel ve uluslararası şaraplar eşlik ediyor. Ayrıca restoranın tamamen doğal, hafif, taze ve sağlıklı yemeklerden oluştuğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Adres:Cennet Koyu, Çomça Mevkii, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Hayatımda yediğim en keyifli uzakdoğu mutfağı, fiyatlar euro, arza göre gidiyor. Dynamite karides tavsiye ederim.

11. DAZE

Türkbükü’nde No:81 otelin içinde yer alan Daze, menüsünü Akdeniz mutfağından esinlenerek oluşturuyor. Misafirlerini denize karşı karşılayan Daze; Karabiga karidesi, Kuzu sırt, Panna cotta ve orman meyveleri ile öne çıkan bir restorandır.

Adres: Göltürkbükü, Göltürkbükü mah. Keleşharım Cad. 104. Cad. No, D:6, 48483 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Deniz, yeme-içme, müzik, servis her şey mükemmeldi. Kesinlikle tekrar tekrar geleceğim.

10. Konsey Bitez

Sıradaki restoranımız Bitez’de… Kendine özgü tasarımı ve eşsiz lezzetleri ile Board, son dönemde Bodrum’un en popüler mekanlarından biri. Şeftali Rüyası, Yeşil Yoğurt Cacık, Çıtır Antep Beyti, Haşhaş Kebabı ve Keder Alan menünün mutlaka denenmesi gereken lezzetleri.

Adres: Bitez Mahallesi 1936 Sok. No:2, 48470 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Bodrum Bitez köyünde şık bir mekandır. Kebap çeşitleri tam kıvamında. Hizmet çok güzel.. Ambiyans ve şömine harika. Yemek sırasında hafif bir müzik eşliğinde lezzetli ve sohbetli bir yemek yersiniz. Fiyatlar normalden biraz yüksek olsa da gidilmesi gereken bir yer. Huzurlu ve hoş bir yer.

9. Dereköy Restaurant

Dereköy restaurant, adı gibi, Ege otları ve yöresel ürünler ile Türk mutfağının lezzetlerini eşsiz bir şekilde sunan bir işletmedir. Frenk soğanlı enginar, kabaklı mor Bodrum biberi Atom, ballı Gemiman böreği, otlu ciğer menünün lezzetlerinden bazıları…

Adres:Dereköy, Dereköy Yolu No:133, 48960 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Ambiyans, yemek, servis, her şey harikaydı. Bodrum’un kalabalığından kaçmak ve kaliteli bir yemek deneyimi yaşamak için mükemmel bir yer. Mezelere meze demek büyük bir emeği göz ardı etmek olur, hepsi farklı tatların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş, üzerinde düşünülmüş lezzet bombaları…

8. Memedof

Marina ve Yalıkavak’ta iki şubesi bulunan Memedof, 2001 yılından bu yana lezzetinden ve kalitesinden ödün vermeden günümüze kadar gelmeyi başaran restoranlardan biri. zengin menüsü ile arkadaşlarınızla vakit geçirin ve gün batımının tadını çıkarın.

Adres: Yalıkavak Gerişaltı mevkii, Çökertme Cad. No:42, Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu:Gün batımı manzarası muhteşem, yemekler çok lezzetli, çalışanların kibarlığı ve ilgisi de üst seviyede… Çok memnun kaldık, geldik dediğimiz yerlerden biri ?

7. Fiko Ocakbaşı

Bodrum’da kebap yemek isteyenlerin ilk aklına gelen restoranlardan biridir. İstanbul Yeniköy’de de şubesi bulunan Fiko Ocakbaşı ambiyansı, sunumu ve kalitesi ile müşteri memnuniyeti yüksek bir işletme. Birbirinden lezzetli spesiyaliteleri ile müşterilerini müdavimi yapan Fiko, denize sıfır konumu ile Bodrum’un eşsiz maviliğinde yemek keyfi yapma imkanı sunuyor.

Adres: Geriş Mahallesi, Çökertme Cad. No:48, 48990 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Mekan çok iyi, mezeler, ara sıcaklar, ana yemekler harikaydı, özellikle çalışanların hizmeti inanılmazdı. 9 günlüğüne Bodrum’a geldim ve 8 akşamımı orada geçirdim. Mükemmel restoran herkese tavsiye ederim.

6. Jar Yalıkavak

Mekan, bohem atmosferi ve dinlendirici atmosferi ile gün batımını izleyebileceğiniz Yalıkavak’ta gidilecek yerlerden biri. Kokteylleri ve yemekleri ile lezzet şöleni yaşatmayı başaran bir restorandır. Dana Yanak, Istakoz Spagetti, Kavrulmuş Yabani Mantar, Midyeli Kabak Çiçeği Tempra, menünün mutlaka denenmesi gereken lezzetleri arasında.

Adres: Yalıkavak, Barış Cad. No:3, 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Kokteylleri inanılmaz lezzetli ve harika. “Dağlar Kızı Reyhan” ve “Blonde” isimli kokteylleri mutlaka denemelisiniz. Hizmeti oldukça başarılı olan mekan aynı zamanda Yalıkavak’ta görebileceğiniz en güzel gün batımı manzarasına sahip.

5. ATTİKO Bodrum

METT Hotel & Beach Resort içerisinde yeni açılmış bir restauranttır. Kusursuz deniz manzarasına konumlanan kusursuz konseptiyle ATTIKO, menüsünde Pan Asya mutfağından izler taşıyor. Lezzetli yemeklerinin yanı sıra kendine has konsepti ile Dolunay partisi gibi çeşitli eğlenceler eşliğinde misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmayı başarıyor.

Adres: Eskiçeşme, Değirmenler Mevkii, Haremtan Sok. 48400 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Yeni açıldı herşey yeni. çalışanlar çok nazik. yemek kaliteli. her şey harikaydı. Herkese tavsiye ederim. 10 üzerinden 10.

4. Fenix ​​​​Bodrum

Yalıkavak Marina’da zengin menüsü ile misafirlerini keyifli bir ortamda DJ performansı ile karşılayan Fenix, misafirlerine tropikal bir ortamdaymış gibi hissettiren bir dekorasyona sahip. Menünün öne çıkanları ise; ‘Kavun Salatası, Dana Yanak, Yumuşak Kabuklu Yengeç, Solterito, Dana Tataki ve Izgara Levrek. Fenix ​​kaliteli yemekleri, yeterli müziği ve şık ambiyansı ile Bodrum’un en bilinen yeme-içme ve eğlence mekanı olma iddiasını savunmayı başarmaktadır.

Adres:Yalıkavak Marina Yalıkavak Kasabası AE Blok -1, 48990 Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Kaliteli ve gerçekten güzel bir yer ve personel güler yüzlü ve ilgili. Fiyatlara gelince, bu hizmet için ödenen önlem tatmin edicidir.

3. Zuma

Japon mutfağının uluslararası temsilcisi ve ödüllü bir restoran olan Zuma, eşsiz bir yemek deneyimi yaşamak isteyenlerin ilgisini çekecek bir işletme. İmza yemeklerden biri; Miso Marine Cod, Akya Sashimi ve Lobster Tempura menünün mutlaka denenmesi gereken lezzetleri. Hafta sonları ise konuk DJ performansları ile misafirlere hem lezzet hem de eğlence açısından bir ziyafet yaşatılmaktadır.

Adres: Yalıkavak, Yalıkavak Marina, Çökertme Cad. no: 36, Bodrum/Muğla

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir yer. Kesinlikle bodrumun ilk 3’ünde. Onların suşi harikaydı. Kokteyller bu kadar.. Müzik başka, personel başka.. Herkes çok ilgili ve güler yüzlü. Eksik bir şey bulamadım. Aldıkları parayı hak eden seçkin yerler.

2. MammaDrau

İtalyan restoranı MammaDrau, Türk ve Akdeniz lezzetlerini Sicilya lezzetleriyle birleştirerek muhteşem yemekler yaratan bir kurum. Zeminde dekorasyon olarak Akdeniz ve Sicilya’nın zarif ambiyansı mekana farklı bir hava katmayı başarmış. Menüde; Levrek, Sultano usulü tavuk, Sicilya T-bone akşam yemeği için en keyifli alternatifler arasında.

Adres: Kızılağaç Mahallesi, Hacıgiden Cad. No: 33/1, 48401 Bodrum/Muğla

1. Ent Restoranı

Bu restoranın en büyük amacı; menülerini oluştururken bulundukları coğrafyanın, denizin ve toprağın eserlerini tüm doğallığı ve tazeliği ile kullanmaktır. Türkiye’nin en değerli ve kaliteli restoranlarından biri olan Ent, genel olarak Fine Dining konsepti sunan bir işletmedir. Ayrıca mekan sadece 35 kişiye kadar hizmet veriyor.

Adres: Dirmil Mahallesi Kızılburun Mevkii, 261 Sok. 48990 Bodrum

Ziyaretçi Yorumu: Göze hitap eden atmosferi, başarılı ve özgün yemek ve kokteylleri bir araya getiren konsepti sayesinde zamanınızı en uygun fiyata geçirebileceğiniz bir ortam. Plajın kullanımı oldukça keyifli ve huzur veriyor. Akşam yemeği olmazsa olmaz bir deneyimdir. Bir tarafınızda deniz, sanat galerisi karşınızda ise süper yemekler ve özel kokteyller sadece Ent Restaurant’a özel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler